Om

Jeg hedder Amanda og er uddannet kropsterapeut fra Totum Skole for kropsterapi i Århus, psykoterapeut fra Psykoterapeut Institut i Århus (PIAA) samt uddannet Bioanalytiker. 

Jeg har egen klinik og praksis i Ulstrup og lang erfaring med at gøre en positiv forskel og styrke livskvaliteten for mennesker både arbejdsmæssigt og privat. Jeg oplever, at det kan give klienten utroligt meget bare at blive mødt og set og mit fokus vil derfor altid ligge heri.
Jeg er ser mig selv som værende empatisk og relationsorienteret, rummelig, omsorgsfuld, anerkendende, indlevende og kærlig og kan give plads til det skæve i tilværelsen. 

Som krop– og psykoterapeut har jeg fokus på kroppens sprog og er fortrolig med kropsbaserede udtryksmåder. Jeg har erfaring med at møde det enkelte menneske, hvor det er og forstå den enkeltes psykologiske behov.
Jeg kan hjælpe dig med at finde egne ressourcer og håndtere vanskeligheder og følelser i dit liv.
Jeg betragter vore psykologiske mekanismer, bevidsthed og bevidstgørelse som vigtige elementer i både personlige og faglige relationer. Jeg mener anerkendelse, ligeværdighed, åbenhed og dialog er væsentlige faktorer til at skabe trivsel, vækst og udvikling.